Posted by : Özgür 16 Aralık 2012 Pazar

Cep telefonu tutkunlarının merakla beklediği iPhone 5 satışa çıktı. Tıpkı dünyadaki gibi Türkiye'de de uzun kuyruklar oluştu. Telefona sahip olmak isteyenler gece yarısı soğuğa aldırmadan sokaklara döküldü. Resmi satışı başlayan iPhone 5 için Turkcell, Vodafone ve Avea perşembe gece yarısı etkinlikler düzenledi. Cep telefonu çılgınlığı konusunda sınır tanımayan kullanıcılar yurtdışından alırken ödenen 100 TL ve pasaport derdinden kurtuldu. 

RAKİPLER FİYAT KIRDI 
Apple iPhone 5 satışı başlamadan önce bir önceki model olan iPhone 4S'in fiyatı düştü. Rakipler Samsung ve Galaxy S3'ün de fiyatında indirim oldu. iPhone 5'le aksesuvar pazarı da canlanacak. 

Sigortalamak kurtarıyor
Yaklaşık 2 bin TL'nin üzerinde ödeme yaparak alınan iPhone 5 'i çalınma, kırılma ve kaybolma riskine karşı sigortalamak tüketici için can simidi oluyor. Kullanıcılar kırılma ve çizilmeye karşı da ekran koruyucu filmle kaplama yolunu tercih ediyor.

Soğuğa aldırmadılar
Gece soğuklara aldırmadan kuyruğa giren aboneler, eğlenceli yarışma ve hediyelerle iPhone 5'e sahip olma şansı yakaladı.

Sabah 

{ 2 yorum... read them below or Comment }

  1. Nice article about the iPhone 5 with superb features thanks for letting us know about it.telekupon

    YanıtlaSil
  2. Ah şu insanoğlundaki teknoloji çılgınlığı

    YanıtlaSil

Yazarkafe

Popüler Konular

Özgür 'den Yazilar
Teknoloji , film , dizi ,çizgi roman hakkında bilumum yazılar
Bütün yazılar bana aittir alıntı yapılması yasaktır. Blogger tarafından desteklenmektedir.

- Copyright © Özgür 'den Yazilar -Metrominimalist- Powered by Blogger - Designed by Özgür Küçük -