Posted by : Özgür 29 Ocak 2014 Çarşamba

   Ülkemiz ekonomisini düşündüğümüzde çoğu kesimini alabileceği fiyat performans dengesi yüksek olan telefonlarıyla gündeme oturan General Mobile , Discovery 2' den sonra şimdide Discovery Elite adında bir model daha çıkartıyor . Diğer 2 modele göre orta seviyede değil üst seviyede bulunucak Elite modeli yani karşısında  Note 3 ,Xperia  Z1  iPhone 5S bulunucak .





   General Mobile Elite modeliyle en tepeye oynayacak . Teknik özellikleriyle göz dolduran telefon rakiplerinden hiçbir eksik yönü yok hatta oluşan fiyat farkıylada artısı  olduğunu gösteriyor .


   Discovery Elite aslında Gionee Elife E7  telefonu ülkemizde Discovery markası adı altında satılıcak aslında sadece arkaya Discovery Elite yazıp  satışa sunulmuyucak  arayüz ve yazılımsal olarak telefonu değiştirmişler ve donanımı iyileştirmişler .

Discovery Elite Note 3' ü geçti 



  Teknik Özellikleri 

    Full HD (1920x1080) 5.5 inc büyüklükteki ekran Gorilla Glass 3 kaplama bulunuyor bu sayede çizilmelere ve kırılmaya daha dayanıklı bir ekran var (kırılmaz ekran değil normal ekranlara karşı daha dayanıklı) . İşemci kısmında en hızlı Snapdragon 800 versiyonu olan 800 AC kullanılıyor (saat frekansı 2.5 GHz) ve  3GB RAM eşlik ediyor . Kameraya geldiğimizde kimi telefonların arka kamerının çözünürlüğüne sahip 8 MP ön kamera bizi karşılıyor  arka kamera ise 16 MP . 32 GB ROM bulunuyor.  Tüm bu telefona 2500 mAh bataryacık güç vereyor evet bataryacık çünkü telefonun tek kusuru bu gibi gözüküyor şimdilik .



 Fiyat performans telefonu diyoruzya peki bu telefonun fiyatı ne kadar ? 1200 TL' den giricek ülkemize  anlaşılan bu senede Discovery konuşulmak isteniyor .

{ 3 yorum... read them below or Comment }

  1. Tam bir performans canavarı. Paranızın karşılığının da fazlası. Çok hoşuma gitti...

    YanıtlaSil
  2. hiçmi eksi tarafı yok merak ettim şimdi..

    YanıtlaSil
  3. Bence harika bişey bu. Çok hoşuma gitti

    YanıtlaSil

Yazarkafe

Popüler Konular

Özgür 'den Yazilar
Teknoloji , film , dizi ,çizgi roman hakkında bilumum yazılar
Bütün yazılar bana aittir alıntı yapılması yasaktır. Blogger tarafından desteklenmektedir.

- Copyright © Özgür 'den Yazilar -Metrominimalist- Powered by Blogger - Designed by Özgür Küçük -