Posted by : Özgür 30 Haziran 2014 Pazartesi

  LG G3 kadar telefonun "Mini" modelide  merakla bekleniyordu . Fakat LG , Çinde  G3 Beat adında bir telefon tanıtımı yaptı . Bu tanıtımın ardından LG , bu yıl telefon yelpazesini genişleticek gibi gözüküyor .




    Telefon , amiral gemi modeli olan G3' ün bi boy küçüğü gibi duruyor , donanım bakımından ise hallice kırpılmış bir telefon olarak gözüküyor .    Daha tam özellikleri belli olmasada G3 Beat' in kısaca teknik özellikleri şunlar ;




   LG G3 Beat modelinde 5 inçlik 720P  IPS bir ekran bulunuyor  . İşlemci tatafında ise Qualcomm' un Snapdragon 400 modelini kullanıyor  , bu işlemci 4 çekirdekli olup  1.2 GHz' de çalışıyor . 2GB RAM 16GB artırılabilir depolama alanına sahip telefonda , 8 megapiksel çözünürlüğünde bir kamera bulunuyor . Android 4.4.2 ile gelen telefona , bu bütün gücü 2540 mAh değerindeki batarya sağlıyor . Telefon , tasarım olarakta  ağabeyi G3'  ü konsept olarak almış .



   G3 Beat 2500 yuan yani  yaklaşık 400$ fiyat etiketine sahip ve ilk olarak Çin pazarında boy göstericek  . Ülkemize gelirmi bilinmez ama  gelirse 1000TL' nin üzerinde bir fiyat etiketini sahip olucaktır  bu yüzden fazla hayallere kapılmayalım .







Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

Yazarkafe

Popüler Konular

Özgür 'den Yazilar
Teknoloji , film , dizi ,çizgi roman hakkında bilumum yazılar
Bütün yazılar bana aittir alıntı yapılması yasaktır. Blogger tarafından desteklenmektedir.

- Copyright © Özgür 'den Yazilar -Metrominimalist- Powered by Blogger - Designed by Özgür Küçük -