Posted by : Özgür 26 Haziran 2014 Perşembe

     Google' ın akıllı saatler , bileklikler ve diğer giyilebilir akıllı cihazlar için geliştirdiği Android Wear işletim sistemini kullanan cihazlar gün yüzüne çıktı . Google I/O etkinliğinde Moto 360 tanıtılmadı ama LG ve Samsung' da Android Wear işletim sistemi kullanan akıllı saatleri tanıtıldı .




      Moto 360 klasik akılsız saatlerde olduğu gibi bir tasarıma sahip yuvarlak bir ekrana sahip . Çok şık bir tasarıma ve  lüks bir görünüme sahip diyebiliriz  kalın deri kayış ilede tasarım bütünü koruyor . Moto 360 diğer akıllı saatlere göre tasarımı kaba durmuyor . Moto 360 klasik yuvarlak ekranlı saat tasarımıyla tarzını ortaya koyuyor   tabiri caizse normal saate Android Wear işletim sistemi yüklenmiş gibi gözüküyor bu sayede rakiplerinden kendini ayırıyor . Kusur olarak saatin ekranının alt tarafı siyah bir şekilde ve orayı kullanamıyoruz büyük ihtimal .



   

    Ürün ülkemizi gelmezmi muamma ama Motorola gerçekten kalitesini konuşturmuş bu saate  tasarım olarak diğer cihazlardan daha şık göründüğünü söyleyebiliriz .

Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

Yazarkafe

Popüler Konular

Özgür 'den Yazilar
Teknoloji , film , dizi ,çizgi roman hakkında bilumum yazılar
Bütün yazılar bana aittir alıntı yapılması yasaktır. Blogger tarafından desteklenmektedir.

- Copyright © Özgür 'den Yazilar -Metrominimalist- Powered by Blogger - Designed by Özgür Küçük -