Posted by : Özgür 9 Mart 2015 Pazartesi

     Teknolojinin en son nimetlerinden biride akıllı saatlerdi geçtiğimiz sene itibari ile irili ufaklı bir çok teknoloji şirketi akıllı saat modellerini birer birer tanıttı Google hatta Android Wear adını verdiği işletim sistemini geliştirerek şirketlerin işini kolaylaştı . Apple' da Apple Watch  tanıtıtarak yeni gelişen bu teknolojik pazara giriş yaptı .  




      3 farklı Apple Watch modeli tanıtan firma versiyonlarına göre fiyatlarını belirlemiş durumda . Standart model , Watch Sport ve 18 karat altın kaplamalı Apple Watch Edition var tabi Edition sınırlı sayıda olduğunu hatırlatmak gerek .




    Ucuzdan pahalıya bir sıralama yapıcak olursak en ucuz cihaz Watch Sport modelinin 38 mm versiyonu , fiyatı ise 349$ (bu daha başlangıç) saatin 42 mm versiyonu ise 400$ dan hallice 399$ olarak fiyatlandırılmış . Standart model ise 38 mm versiyonu 549$ ile 1049$ arasında 42 mm de ise 599$ ile 1099$ arasında bir fiyatlandırmaya gitmiş Apple . Bu fiyatlar fazla geldiyse kendinizi hazırlayın 18  karat altın kaplamalı Watch Edition 10 000$ fiyat etiketine sahip tabi sınırlı sayıda oluşu ve altın kaplaması fiyata yansımış .




   Apple Watch 24 Nisan' da   ABD, Kanada, İngiltere, Avustralya, Çin, Fransa, Almanya, Hong Kong ve Japonya  Apple Store' larında kendini yer bulucak  . Ülkemize ne zaman geliceği belli değil ama Apple Watch dalga dalga  diğer ülkelerdede reyonları süslüycek .


Apple Watch Sayfası

Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

Yazarkafe

Popüler Konular

Özgür 'den Yazilar
Teknoloji , film , dizi ,çizgi roman hakkında bilumum yazılar
Bütün yazılar bana aittir alıntı yapılması yasaktır. Blogger tarafından desteklenmektedir.

- Copyright © Özgür 'den Yazilar -Metrominimalist- Powered by Blogger - Designed by Özgür Küçük -