Posted by : Özgür 5 Ocak 2013 Cumartesi

      Minecraft dünyası o kadar geliştiki artık yapımcının eklediği aletler yetmiyor ve bazı kişilerin yapmış olduğu modlar  ile oynama gereği duyuyoruz insan istemesede o klasik survivaldan sıkılıyor . Bu arada bu modları kurmak için bazı dosyalara  gerek var ve bu dosyaları Forge Mod Loader ile hallediyoruz .


  Forge Mod Loader modların daha kolay kurulmasını sağlıyor . Bu mod ile diğer bütün modları indirip sadece oluşturduğu mod klasörüne atmak kalıyor . Forge Mod Loader bildiğim kadarıyla bütün modlarda çalışıyor .


  Forge Mod Loader nasıl çalışır ?

  Çok kolaydır normal mod kurarmış gibi şu adımları takip ediyoruz . Başlat , çalıştır , %appdata% ,.minecraft ,bin , minecrat.jar  oraya kopyalayın . Eğer ben anlamadım diyorsanız bu adımları bu konuya bakın sonra Minecraft' ı bir kez çalıştırın sonra kapatın  .minecraft klasöründe "mod" diye bir klasör oluşucak


Forge Mod Loader' ı kurduk peki diğer modları nasıl kolay yüklüyeceğiz ?

Evet Forge Mod Loader' ı kurduk sıra geldi herhangi bir mod yüklemeye bu ise en kolay kısım . Forge Mod Loader' ın oluşturduğu mod klasörüne indirdiğimiz herhangi bir mod olabilir onun içine atıyoruz ve Minecraft'a girip indirdiğimiz modun keyfini çıkartıyoruz .


Forge Mod Loader indir 

{ 7 yorum... read them below or Comment }

  1. 1.4.6 ya uyumlumu?

    YanıtlaSil
  2. Merhabalar geç yanıt yazdığım için özür dilerim 1.4.7' de denemedim ama büyük bir ihtimal çalışmayacaktır . İyi günler .

    YanıtlaSil
  3. girdiğim zaman updating mine craft deyip donup kalıyor e bu arada benim 1.4.6

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynen kardeşim bendede oluyor.. Admin Yardımm !!!!!

      Sil

Yazarkafe

Popüler Konular

Özgür 'den Yazilar
Teknoloji , film , dizi ,çizgi roman hakkında bilumum yazılar
Bütün yazılar bana aittir alıntı yapılması yasaktır. Blogger tarafından desteklenmektedir.

- Copyright © Özgür 'den Yazilar -Metrominimalist- Powered by Blogger - Designed by Özgür Küçük -