Posted by : Özgür 28 Aralık 2013 Cumartesi

Her ne kadar iOS 7 ile birlikte işletim sistemi biraz daha canlı olsada belli bir süreden sonra buda sıradan gelmeye başlıyor . Uygulamar arası geçiş , ana ekranda gezinirken o sade  efekt size yavan geliyorsa Barrel adlı uygulama tam size göre .



 
   Barrel uygulaması sayesinde menüler arası geçilerde farklı efektler uyguluyarak telefonunuza renk getirebilirsiniz . Bu bir küp misali ya da takla atan ikonlar haline çevirebilirsiniz . Telefonunuz Android misali özelleştirebilirsiniz tabi telefonunuzun orjinalliğinden ödün vermek istemiyorsanız sade geçişlere yönelebilirsiniz ya da  bu uygulama size göre değildir .  20 geçiş efekti bulunuyor uygulamada 1 tane random seçeneği bulunuyor . Random seçeneği bulunana 20 efekti karışık olarak uyguluyor ve ortaya değişik bir görüntü çıkıyor .

Efektlerden biri

Efektlerden biri



  Program  4 inc telefonlar için daha uyumlu değil ama çalışıyor alttan ve üstten kesik bir biçimde çıkması korkutmasın iPhone 5' te çalışıyor .

Program içi görüntüleri : 
Barrel efektleri






  Barrel' ı indirmek için Cydia' yı açın  hiçbir repo eklemenize gerek yok Cydia' nın kendi reposunda mevcuttur uygulama aram kısmına Barrel diye arttığınızda çıkıcaktır . 

 Önerdiğim efekt : Flippy 



Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

Yazarkafe

Popüler Konular

Özgür 'den Yazilar
Teknoloji , film , dizi ,çizgi roman hakkında bilumum yazılar
Bütün yazılar bana aittir alıntı yapılması yasaktır. Blogger tarafından desteklenmektedir.

- Copyright © Özgür 'den Yazilar -Metrominimalist- Powered by Blogger - Designed by Özgür Küçük -