Posted by : Özgür 2 Haziran 2015 Salı

   Bu aralar formatı , hikayesi ve benzerliğiyle ilgi geçen  yeni bi dizi yükselişte . MR. ROBOT  konusu ve hikayesiyle daha  mağlum ortamlara düşen pilot bölümüyle bu dizide iş var dedirtti e bizede izlemek düştü .




    Konumuz ise siber güvenlik şirketinde çalışan Elliot isimli  karakterimiz biraz meraklı bi kişi ve normal kelimesinin dışında bi kişilik bazı psikolojik sorunları var . İşide gereği hacker olan bu abimiz geceleri kapüşonlusu giyip , suçluları adalete teslim eden bir programcı .


    Dexter , Sherlock , Fight Club gibi kaliteli yapımlardan birer parça alan dizimizin türü suç/dram . Düzene karşı durmayı, kendisini hayata sokamayan bir gencin yaşadıklarını işlemişler bu yönden Fight Club' ı andıran dizi Elliot' ın çıkarım ve gözlem yenetiği ile Sherlock suçlulara yaklaşımı ve dizinin havası Dexter' ı andırdı bana . Dizinin çıkış  döneminde çok güçlü rakipleride yeni sezonlarına başlıyor bunlardan biride suç ve dram dizisi olan Hannibal



    Pilot bölümüyle güzel başlangıç yapan MR. ROBOT umarım ilerleyen bölümlerde bu çizginin dışına çıkmaz ve aynı kalitede devam eder . Yaşadığımızı sandığımız bu düzeni acımasızca eleştiren dizi  24 Haziran' da başlıycak , bi şans vermeniz  gerektiğini düşünüyoruz yaz döneminde izlenilecek  adam akıllı diziler arasına girmesi büyük ihtimal  lafı fazla uzatmayalım fragmanla sizi başbaşa bırakalım   Dizi hacker dizisi olup pilot bölümünün sızdırılmasıda çok manidar bi detay .

Şöyle bi internet sayfasıda mevcut whoismrrobot





{ 2 yorum... read them below or Comment }

Yazarkafe

Popüler Konular

Özgür 'den Yazilar
Teknoloji , film , dizi ,çizgi roman hakkında bilumum yazılar
Bütün yazılar bana aittir alıntı yapılması yasaktır. Blogger tarafından desteklenmektedir.

- Copyright © Özgür 'den Yazilar -Metrominimalist- Powered by Blogger - Designed by Özgür Küçük -