Posted by : Özgür 16 Haziran 2015 Salı

      HBO kanalını  sıkı bir dizi takipçisi iseniz veya Game of Thrones izliyorsanız büyük ihtimal biliyosunuzdur . HBO' da yayınlanan şuan 2. sezon finali yapıp 3. sezon onayını almış kendine has süresine sahip  bir dizi var adı Silicon Valley .


   Eğer teknolojiyi sıkı takip eden , teknolojiye meraklı kendinizi geek olarak görüyorsanız  Silicon Valley size biçilmiş kaftan artı olarak kendine has komedi anlayışıyla cabası . Silicon Valley teknolojik göndermeleri ve gündemi çok iyi okuyan bir dizi birini eleştirirkende hiç çekinmeyen bir yapısı var . Benim bu aralar en severek izlediğim dizi 2. sezonun bitişiyle 3. sezonu bekleyenlerdenim . Karakter arası diyaloglar olsun , göndermeler olsun (2.sezonda Steve Jobs' a da selam çakmışlar)  ana karakterin sempatikliğiyle benden tam puan alıyor .





      Silicon Valley Konusu : 

1980′lerin sonunda Silikon Vadisi’nde çalışan bir bilgisayar programcısının yaşadıklarını konu edinecek. Kara mizah türünde olacak dizinin merkezinde; içine kapalı, asosyal bilgisayar programcısı Richard ve onun beş arkadaşının öyküsü yer alacak. Teknoloji dünyasındaki insanların başarıya ulaşabilmek için geçtiği yolları bir bir göreceğiz 




Dizi Bilgileri  : 

Tür : Komedi
Süre : 30 dakika
Sezon : 2 (3. sezon onayını aldı)
Kanal : HBO

     Dizi kendine özel bi izleyici kitlesini hedef almış durumda . Teknolojik göndermeler ve  teknolojik şakalar ile dizinin ilginizi çekiceğini söyliyebilirim  Silicon Valley' i izlemenizi  TAVSİYE ediyoruz .

Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

Yazarkafe

Popüler Konular

Özgür 'den Yazilar
Teknoloji , film , dizi ,çizgi roman hakkında bilumum yazılar
Bütün yazılar bana aittir alıntı yapılması yasaktır. Blogger tarafından desteklenmektedir.

- Copyright © Özgür 'den Yazilar -Metrominimalist- Powered by Blogger - Designed by Özgür Küçük -